
خبرگزاری آریا -جشنواره غذاهای سالم منطقه 5 با حضور شهردار منطقه، مدیرکل محیطزیست و توسعه پایدار و مدیرکل سلامت شهرداری تهران، در بوستان جوانمردان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، جشنواره غذاهای سالم منطقه 5 با حضور محمدرضا پوریافر شهردار منطقه، محمدصابر باغخانیپور مدیرکل محیطزیست و توسعه پایدار، دکتر حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران، اسماعیل قضاتلو معاون اجتماعی و فرهنگی و مسعود نوابی معاون خدمات شهری و محیط زیست در بوستان جوانمردان برگزار شد.
پوریافر با تأکید بر اهمیت تهیه و طبخ غذاهای سالم با مواد طبیعی، گفت: طبخ غذاهای سالم نقش مهمی در ترویج سبک زندگی سالم دارد. وی افزود: امروز بانوانی از محلات 29گانه و با قومیتهای مختلف گرد هم آمدهاند تا در فضایی بانشاط، فرهنگ غذاهای سالم را ترویج کنند.
شهردار منطقه 5 با اشاره به گسترش بیماری دیابت در جوامع شهری تصریح کرد: سبک و فرهنگ تغذیه یکی از عوامل اصلی این بیماری است؛ به همین دلیل کمپین هفته بدون قند با هدف کاهش مصرف قندهای مضر و آگاهیبخشی عمومی اجرا شد. وی همچنین مشارکت مردم در رویدادهای فرهنگی را سرمایه اجتماعی ارزشمند دانست و حضور پرشور شهروندان را نقطه قوت برنامه خواند.
محمدصابر باغخانیپور مدیرکل محیطزیست و توسعه پایدار، محیطزیست سالم را بستر اصلاح الگوهای تغذیه دانست و بر جلوگیری از بهرهبرداری مخرب از محیطزیست تأکید کرد. دکتر حمید صاحب نیز تغییر باورهای شهروندان را کلید اصلاح رفتارهای سلامتمحور معرفی کرد.
در این مراسم، کمپین «هفته بدون قند» نیز رونمایی شد.
این جشنواره که به مناسبت هفته ملی دیابت و روز جهانی منع بهرهبرداری از محیطزیست در جنگ برگزار شد، با هدف ترویج تغذیه سالم، کاهش پسماند، سبک زندگی سبز و معرفی غذاهای گیاهی برگزار گردید.
انتهای پیام/حسین.ابویسانی