خبرگزاری آریا- در جریان سفر وزیر جهاد کشاورزی به آذربایجانشرقی، فاز اول مرغداری گوشتی محمد زمانی در شهرستان اهر به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ این طرح با ظرفیت 40 هزار قطعه و سرمایهگذاری 500 میلیارد ریال به بهرهبرداری کامل رسیده است که سالانه 500 تن گوشت سفید تولید خواهد کرد. این طرح در زمینی به مساحت 12 هزار و 600 مترمربع و با سطح زیرساخت مفید 2670 مترمربع ، ظرفیت پرورش 40 هزار قطعه مرغ گوشتی در هر دوره را دارد.
کل سرمایهگذاری فاز اول این پروژه 500 میلیارد ریال برآورد شده است که شامل 300 میلیارد ریال تسهیلات بانکی و 200 میلیارد ریال سرمایهگذاری شخصی است. بابهره برداری این واحد، برای 15 نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم فرصت شغلی پایدار ایجاد شده است. گفتنی است با اتمام فاز دوم این واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 50 هزار قطعه و پیشرفت 80 درصدی ، میزان تولید سالانه این واحد به 1200 تن بالغ خواهد شد.