
خبرگزاری آریا - شهرستان نیشابور با تولید بیش از 7 هزار و 800 تن گوشت قرمز در سال 1403 و با افزایش 3 درصدی نسبت به سال قبل در سکوی دوم تولید استان ایستاده است.
به گزارش خبرنگار آریا در نیشابور بزرگ ،معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور اظهار کرد: تولید بیش از 7 هزار و 800 تن انواع گوشت قرمز در سال 1403 و افزایش 3 درصدی آن نسبت به سال قبل است .
علی مبارکی گفت: شهرستان نیشابور به واسطه اقلیم خاص و مستعد خود به لحاظ کشاورزی و دامپروری در استان جایگاه خاصی دارد به نحوی که در تولید شیر رتبه اول و در تولید گوشت رتبه دوم استان به این شهرستان تعلق گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان نیشابور در سال گذشته دارای 611 هزار راس دام سبک و حدود 60 هزار راس دام سنگین بوده است که قسمت عمده ای از نیاز شهرستان و استان را برآورده کرده است.
این مقام مسئول یادآورشد: در سال 1403 تعداد 91 هزار و 884 راس دام سبک و سنگین روانه کشتارگاه صنعتی نیشابور شده است.
مبارکی عنوان کرد: تلاش دامداران و حمایتهای جهاد کشاورزی عامل این افزایش چشمگیر در تولید گوشت قرمز است
وی با اشاره به اینکه شهرستان نیشابور در فصول بهار و تابستان پذیرای حجم زیادی از مسافران است، این میزان تولید را در تأمین گوشت قرمز شهرستان حائز اهمیت دانست.
مبارکی تاکیدکرد: مدیریت جهاد کشاورزی نیشابور با برگزاری دورههای آموزشی واحدهای پرواربندی، نقش بسزایی در افزایش تولید محصولات دامی و تنظیم بازار گوشت داشته است.
معاون سازمان ومدیر جهاد کشاورزی نیشابور تصریح کرد: این اقدامات با هدف حمایت از تولیدکنندگان و تأمین نیاز مصرف کنندگان در شهرستان نیشابور انجام میشود.