
خبرگزاری آریا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، در نشست خبری که به مناسبت روز جاهنی تخم مرغ برگزار شده بود، اعلام کرد که اصفهان با تولید سالانه 209 هزار تن، 16 درصد کل تولید کشور را تأمین کرده و جایگاه نخست را در این حوزه دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا در اصفهان, حسین ایراندوست بیان کرد: استان اصفهان روزانه 530 تن تخممرغ تولید میکند و بخش قابل توجهی از این محصول جهت تأمین نیاز کشور به سایر استانها ارسال میشود.
وی با تأکید بر خودکفایی استان در این زمینه، اظهار داشت: مصرف روزانه تخممرغ در استان کمتر از 200 تن است، بنابراین بخش مهمی از نیاز کشور از اصفهان تأمین میگردد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان در خصوص جایگاه اصفهان در سبد تولیدات دامی کشور گفت: بر اساس اطلاعات ارائه شده، استان اصفهان با وجود محدودیتهای اقلیمی و نوسانات اقتصادی، جایگاه برتر خود را در تولیدات دامی حفظ کرده است. این استان با تولید سالانه 209 هزار تن تخم مرغ ، 16 درصد کل تولید کشور را تأمین کرده و جایگاه نخست را در این حوزه دارد. در حال حاضر سرانه تولید تخممرغ در استان 39 کیلوگرم به ازای هر نفر است که بسیار بالاتر از میانگین 15.6 کیلوگرم کشوری است. هم چنین در زمینه تولید گوشت قرمز، اصفهان رتبه دوم کشور با تولید سالانه 73 هزار تن در سال 1403دارد.
معاون جهاد کشاورزی اصفهان خاطرنشان ساخت که در مجموع، این استان سالانه بیش از 2 میلیون و 350 هزار تن انواع محصولات دامی و طیور تولید میکند و روزانه بیش از هزار تن مرغ زنده به کشتارگاهها عرضه میشود که 300 تا 400 تن آن صادر میگردد. وی تأکید کرد که با وجود چالشهای نهادهای، تولیدکنندگان استان با تمام توان در حال فعالیت هستند و هیچ جای نگرانی برای امنیت غذایی مردم در زمینه پروتئینها وجود ندارد.